Office Manager

Катерина Богданоска

Катерина има дипломирано на Природно-математичкиот факултет Скопје.

На тимот на Адвокатска канцеларија Кимова се приклучи во 2013. Со својата преданост и трудољубив карактер остава белег на доверлив и искусен Office Manager кој е способен за успешно симултано раководење со повеќе работи и приоритети. Како личност од висок профил совршено се вклопува во тимот играјќи притоа витална улога во целокупното функционирање и успех на канцеларијата.

Говори: македонски, англиски, српски и хрватски.